label

ANDA PENGUNJUNG KE

Ahad, 14 Ogos 2011

Filem-filem menarik sempena Aidilfitri 2011 di TV3

Assalammualaikum. Hari ini 14 Ramadan 1432 Hijrah. Ini bermakna, sudah 14 hari kita berpuasa. Lagu-lagu raya pun dah mula berkumandang. Istimewa hari ini, ED nak lancarkan logo EDtv Lebaran. Hehe.. Slot EDtv Lebaran akan membincangkan tentang isu-isu berkaitan raya. Macam program TV pulak, tapi TV memang inspirasi ED. Sebab tu nama blog ini EDtv. Eksklusif untuk anda, jom bongkar filem-filem menarik yang akan ditayangkan di TV3 sempena Aidilfitri nanti. Tapi sebelum tu, jom lihat dulu pelancaran logo EDtv Lebaran.

lima..

empat..

tiga..

dua..

satu..

 Logo EDtv Lebaran.

Semua topik2 berkaitan raya akan ED rangkumkan dalam slot EDtv Lebaran. Catatan pertama dalam slot EDtv lebaran ialah ED akan memberitahu anda tentang filem-filem yang akan ditayangkan pada Aidilfitri nanti di TV3. Dah tahu belum? Kalau belum tahu, jom kita lihat filem-filem yang akan ditayangkan dari Hari Raya Pertama hingga Hari Raya Keempat pada pukul 9 malam di TV3. Jom layan... 

Hari Raya Pertama - Senario Beach Boys

Lakonan Kumpulan Senario
 
Hari Raya Kedua - My Spy

Lakonan Harun Salim Bachik dan AC Mizal

Hari Raya Ketiga - Santau

Lakonan Puteri Mardiana dan Esma Daniel

Hari Raya Keempat - Semerah Cinta Stilleto

 Lakonan Lisa Surihani dan Karid Kamil

Mesti anda dah tengok filem2 ini kan? Kalau dah tengok, boleh la anda beraya pada malam-malam hari raya nanti. Okelah, hari ini mesti ramai daripada anda yang akan membeli baju raya dan barang-barang persiapan raya kan? Selamat bershopping ED ucapkan.  ED tujukan lagu di bawah ini kepada anda yang akan bershopping raya la. Udada Ubabye!


ED: Teruskan bersama blog EDtv Lebaran ye..


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...