label

ANDA PENGUNJUNG KE

Jumaat, 26 Oktober 2012

ED & Braces: Buat temujanji kali pertama

Hai, selepas membuat research di internet dan bertanya pada kawan-kawan, akhirnya ED buat keputusan untuk memakai braces gigi. Tujuannya untuk meratakan gigi ED. Pada hari Isnin lepas, ED telah pergi ke klinik berdekatan untuk membuat temujanji yang pertama dengan doktor gigi.

Lokasi klinik giginya di dalam Plaza Larkin. Rakan Facebook ED yang telah mencadangkan klinik ini. Terima kasih awak!

ED memilih klinik ini.. Nama kliniknya baca sendiri dalam gambar di atas..

Nak buat braces mesti kena buat  temujanji dulu. Nak tahu tak bila ED akan berjumpa dengan doktor gigi buat kali pertama? Temujanji ED dengan doktor untuk kali pertama adalah pada awal Januari 2013.. Lamanya.... Tapi takpe la, ED sanggup tunggu. Sekurang-kurangnya ED boleh simpan duit untuk kos braces ini. Tahun 2013, ED akan kongsikan segala cerita ED & braces kepada anda. Segmen terbaharu blog EDtv pada tahun hadapan. Udada Ubabye!!




ED: Dah lama terfikir nak pakai braces..

24 ulasan:

  1. klinik gigi kat larkin bagus.. buat braces paling berpatutan kat sane.. tmpt laen mahal..

    BalasPadam
  2. assalamualaikum ed...mahal tak kos buat braces kat klinik ni...kalau boleh sharekan mama nak tahu gak sbb mama mmg nak cari klinik yg buat braces...:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikummussalam.. staff klinik ni kata RM3500 harga tetap.. ED rasa kat sini paling murah..

      Padam
  3. salam..
    ada no telefon klinik ni tak..
    n opening hours mcmne ?
    tq

    BalasPadam
    Balasan
    1. wasalam.. no tel klinik ni 072227980
      buka 10pg - 6ptg

      Padam
    2. klinik ni still ade kat sini lagi ke?

      Padam
  4. Operation hour die bile? Sabtu bukak x?

    BalasPadam
    Balasan
    1. sabtu hingga khamis, 10 pagi hingga 6 petang. jumaat off day.

      Padam
  5. Balasan
    1. Boleh. Buat janji temu dulu.

      Padam
  6. Balasan
    1. Boleh. Mmg byr scr ansurans.

      Padam
  7. Balasan
    1. Byr scr ansuran. First byr rm200 dulu.

      Padam
    2. Boleh terangkan details tak macam mana cara bayaran?

      Padam
    3. Boleh terangkan details tak macam mana cara bayaran?

      Padam
  8. Salam. Adakah harga membuat braces masih rm3500 pada waktu ini?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kena call klinik. Tak tahu naik ke tak harganya..

      Padam
  9. Salam. Adakah harga membuat braces masih rm3500 pada waktu ini?

    BalasPadam
  10. Nak tanyaaaaaa. Kalau mcm appointment tu every month ke kena datang. Kalau tak dtg apa jadi? Sbb mcm nak buat. Then beberapa bulan kemudian kena pi ireland dua tahun. Haa. Cemana nak buat appointment.

    BalasPadam
  11. dwposit bp utk baces???

    BalasPadam
  12. sy call tadi.. untuk tahun ni slot dah penuh..
    tahun depan ada kosong.. hihihi
    harga masih sama Rm3500

    klinik pergigian adda Rm4k
    boleh bayar ansuran jugak 1st Rm500

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...