label

ANDA PENGUNJUNG KE

Isnin, 22 Oktober 2012

Episod akhir drama Julia TV3

Hai, apa pendapat anda tentang drama Julia dalam slot Akasia TV3? Best kan? Bagi peminat drama Julia yang tak sabar mengetahui kemuncak drama ini, ini dia tarikh episod akhirnya..

 Dalam episod-episod akhirnya, banyak babak2 sedih dan mendebarkan..

Sedikit sinopsis 10 episod terakhir drama ini, anda akan dapat saksikan konflik rumah tangga Ain dan Amir semakin menjadi-jadi. Kebaikan Amir terhadap Julia akan mendatangkan kesan buruk kepada rumahtangganya. Dugaan Julia semakin hebat dengan keadaan kandungannya yang bermasalah, hubungannya dengan bekas suaminya, Azwan juga bermasalah dan ditambah lagi dengan konfliknya bersama Ain. Mampukah Julia menghadapinya? Agak2 anda apa kesudahan nasib Julia? Jika tiada perubahan, akhirnya Julia hidup berdua bersama anaknya tanpa lelaki yang disayanginya. Amir bukanlah jodoh untuknya.. Andainya Julia dapat memutarkan waktu kembali, mesti dia tidak memungkiri janjinya untuk setia bersama Amir.

Fouziah Ghous sebagai Ain. Serius, cantik betul dia ni dalam montaj opening..

 Lakonan Nabila Huda memang terbaik!

Menurut Nabila Huda menerusi Twitternya, banyak adegannya menangis dalam 10 episod terakhir drama Julia. Mesti tonton ni.. Sama-sama kita saksikan kesudahan drama ini yang mengharukan. Menyusul selepas drama Julia adalah drama Cinta Itu Milikku. Udada Ubabye!!

Montaj opening Julia




ED: Suka tengok montaj drama ni..

8 ulasan:

  1. assalamualaikum edtv...nak tengokla final episodnya....;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikummussalam Kak Mas.. ED pun nak tgk jg finalnya... Jom!

      Padam
  2. julia the best...harap ending more better best

    BalasPadam
    Balasan
    1. ini sinopsis awal yg ED tahu, mungkin betul dan mungkin boleh diubah ending nya..

      Padam
    2. Wow FIZO OMAR HANDSOME seh!!

      Padam
  3. amir msti dpt kawin ngan julia nye la.. tgk dia pakai baju pngntin gmbr kt ats tu, dia kawin ngan azwan pn baju biru

    BalasPadam
    Balasan
    1. gambar di atas tu baju yang dia pakai masa nikah dgn azwan.. ED ambil daripada Tonton.

      Padam
  4. Saya ingin menonton kesudahan episode 8 sehingga akhirnya tetapi lelaman semuanya failed. Sila kongsi web link yg bole saya cuba.
    Terima kasih.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...