label

ANDA PENGUNJUNG KE

MACAM SITI SALEHA JE..

Isnin, 7 Januari 2013

Drama Sebenarnya Saya Isteri Dia, akan datang di TV3!

Hai, seperti yang ED telah war-warkan sebelum ini, drama adaptasi novel yang ditunggu-tunggu penonton akan ditayangkan di TV3. Tajuknya Sebenarnya Saya Isteri Dia (adaptasi novel karya Zura Asyfar). Drama ini terbitan Primeworks Studio. Jom kita lihat siapa pelakonnya di bawah ini...

 Pelakon cadangan setakat ini Tiz Zaqyah sebagai Syafa Aqira dan Aiman Hakim Ridza sebagai Firash Arshad.

Maklumat pelakon di atas telah diberikan oleh krew Primeworks di Twitter EDtv. Menurutnya lagi, drama tersebut masih lagi dalam pra-produksi. Lambat lagi tayang di TV3. Sabar ye..

Semalam penulis novel tersebut, Zura Asyfar ada memberitahu ED di facebook bahawa sebenarnya dia lebih suka Hairul Azreen menjadi watak Firash Arshad kerana lebih sesuai dari segi umurnya. 

 Hairul Azreen pilihan Zura Asyfar.

Masih terlalu awal untuk membincangkan tentang drama ini. Mana tahu ada perubahan di saat2 akhir? Jadi, kita tunggu dan lihat ye.. Jika ada info terbaharu, nanti ED update lagi. Udada Ubabye!!




ED: Nantikan! 

18 ulasan:

  1. Hairul azren yg berlakon cite Setia hujung Nyawa kan? hehe

    BalasPadam
  2. memang lagi best kalau hairul azreen sbb masa baca novel ni memang bayangkan hairul azreen ni....so harap-harap dia yang akan jadi pilihan penerbit nanti In Shaa Allah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Harap2 apa yg dibayangkan akan menjadi kenyataan..

      Padam
    2. Memang hairul azreen lagi sesuai pegang watak ni sbb dlm novel firash arshad tu student n syafa aqira seorg yg da bekerja tp x nmpk berumur..

      Padam
    3. pelakon ni x confirm lagi.. bila dah confirm, EDc akan update lagi..

      Padam
  3. Harap harap hairul azreen jd firash...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jika ada perubahan pelakon, nanti ED update lagi ye..

      Padam
  4. a'a mse bce kt blog kak zura asyfar mmg akak ni dh ltk gmbr hairul azreen.mmg ssuai sgt klu dia dpt jd hero =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sabar ye, lambat lagi tayang... mana tahu ada perubahan di saat2 akhir..

      Padam
  5. kalau Hairul Azreen yg pegang watak Firash Arshad a.k.a Chad memg sesuai sgt...\[^__^]/

    BalasPadam
  6. Balasan
    1. tak pasti.. mungkin pertengahan tahun kot..

      Padam
  7. xsabarnyer nak tengok drama nim...novel dy dh abis baca and it was awesome...xkesahlah aiman ke hairul ke heronya...asalkan dy dpt mnghyati watak firash yg mnjadi pujaan ramai gadis yg baca nvel sbnarnyar sy isteri dia...

    BalasPadam
  8. hairul lar cz hairul mmg firash...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...