label

ANDA PENGUNJUNG KE

Rabu, 2 Januari 2013

Neelofa pengacara solo Nona 2013?

 Neelofa pengacara Nona 2013?
 
Hai, betul ke Neelofa akan mengacarakan rancangan Nona secara solo pada tahun 2013? ED baca di Twitter Neelofa hari ini, dia sudah terlibat dengan 2 episod penggambaran Nona 2013. Manakala di Twitter Fara Fauzana pula, ED tidak melihat dia update tentang Nona 2013. Selalunya Fara Fauzana rajin update twitter tentang tugasnya sebagai pengacara Nona.

Fara Fauzana dan Neelofa
Sumber gambar: Twitter Wanzulaimi

Nak tahu betul atau tidak Neelofa pengacara solo Nona 2013, anda kena saksikan sendiri episod pertama Nona 2013 pada hari Ahad nanti. Menarik Nona 2013 ada Pengacara Jemputan Nona. Udada Ubabye!!




ED: Tahniah Neelofa kerana masih bersama Nona TV3!

4 ulasan:

  1. Ayat last tu mcm suka je cara dia mengacara!! Hehehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya, suka cara dia bercakap.. hehe..

      Padam
  2. I hope it's true..sblum ni herankn dia host nona tp sebuln sekali jer keluar tv..I prefer neelofa jd host Nona berbanding program hiburan..prefer dia supaya lebih serius.x suka dia join prog hiburan yg memerlukan host nya beraksi agak propa..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nanti ED send komen awak kat Twitter Neelofa ye..

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...