label

AKAN DATANG

1 2 3 4 5 6TERUSKAN BERSAMA BLOG EDtv

ANDA PENGUNJUNG KE

Isnin, 29 Julai 2013

(Akasia TV3) Gambar Azlee Khairi dan Zara Zya dalam drama Love You Mr. Arrogant

Hai, ini sekeping gambar terbaharu tentang hero dan heroin drama adaptasi novel Love You Mr. Arrogant. Azlee Khairi dan Zara Zya. ED nampak ada kimia antara mereka..

Zaara Amirah dan Zafriel Irham
Sumber gambar: Instagram Zara Zya

ED dimaklumkan bahawa ramai pembaca novel tidak berpuas hati tentang pemilihan pelakon drama ini. Mula2 mungkin anda rasa tidak kena, tetapi bila drama ni dah ditayangkan, anda mungkin akan 2 kali ganda suka dengan pelakonnya. Percayalah! Okelah, selalu positif dan Udada Ubabye!!



ED: Jangan nilai bakat orang daripada rupa parasnya..

14 ulasan:

  1. dh 2episod layan.. not bad la..

    hope ending xmacam drama cinta jannah..rosak mood

    BalasPadam
  2. Yes! saya setuju yang mereka ada chemistry...sangat sesuai bila digandingkan bersama. lakonan pun menjadi. sangat2 suka. sweet je tengok. hehe...maybe sebab saya tak baca novel. so, saya tak compare kan novel ngn drama. itu yang layan je tengok..

    BalasPadam
    Balasan
    1. yeahhh....agree with u umar al-mujahid..............1 family i suka tengok.....Loik!!!!

      Padam
    2. yeahhh....agree with u umar al-mujahid..............1 family i suka tengok.....Loik!!!!

      Padam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. so far oklaa...xdela nampak over atau gedik..nmpak serasi la

    BalasPadam
  5. saya suka sgt tgk cite ni..pada saya wpun kedua2 pelakon ini x famous tp pda sya trsangat la padan..betul2 buat sya terpaku nk tgk dr episod demi episod..selalunya x layan drama2 ni..last yg betul2 best "Julia"..yg pasti x nk ktingglan dgn stiap episod..
    tahniah kpd Azlee khairi n Zya zara..

    BalasPadam
  6. saya suka sgt tgk cite ni..pada saya wpun kedua2 pelakon ini x famous tp pda sya trsangat la padan..betul2 buat sya terpaku nk tgk dr episod demi episod..selalunya x layan drama2 ni..last yg betul2 best "Julia"..yg pasti x nk ktingglan dgn stiap episod..
    tahniah kpd Azlee khairi n Zya zara..

    BalasPadam
  7. Akak suka sangat mereka berdua ni ..akak mmg x miss ngadap tv jam 7...iklan jek...akak terus solat....mereka mmg berjaya bwk watak tu .....ramai kwn akak kata...nape tak anzalna yg bwk watak zara....tp lps mka tonton episod demi episod...hmmm...baru mka tau...mmg zara layak bwk watak tu.....kalo akak tgk drama lymr...akak msti pegang novel nyer skali.....hmmm...mmg x berkelip mata la akak tgk lakonan mereka ..dan irham buat akak sentiasa senyum sorang2 ....sampai terbawa dlm mimpi....

    BalasPadam
  8. watak zaraa ada aura dia yang tersendiri..:)

    BalasPadam
  9. aku juga suka filmnya.. lucu.. sedih. bahagia. pokoknya cerita dlm film ini lengkap dan menarik..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...