label

ANDA PENGUNJUNG KE

Khamis, 10 Oktober 2013

(Akasia TV3) Keith Foo hero drama The Wedding Breaker

Hai, inilah hero drama adaptasi novel Evelyn Rose, The Wedding Breaker..

Keith Foo sebagai Tengku Adam Kamil dan Nur Fathia sebagai Arianna Rose

Terjawab sudah persoalan. Nantikan drama The Wedding Breaker, akan datang di slot Akasia TV3. Udada Ubabye!!



ED: semoga anda berpuas hati..

12 ulasan:

  1. fathia blh terima tp keith foo mcm ...hrmm..bole la..

    BalasPadam
  2. Wahh..soo cute !!! x sbar3 :D

    BalasPadam
  3. Alaa.. kite lg suke Azlee & Fazura.... olooooo....

    BalasPadam
  4. Agree and ok on the acts. Dah tgk byk lakonan Keith Foo @ Indon. He is good and sesuai for Tg Adam Kamil. In my list either Azlee Khairi, Farid Kamil or Keith Foo

    BalasPadam
  5. ok lah klau Keith Foo jadi Tengku Adam Kamil,tapi syg dia bukan Muslim,sedang kan dlm novel,TAK bila berubah menjadi muslim yg sempurna,he is so real Muslim...so how...tapi klau paras rupa KF mmg sesuai dgn apa yg di bayang kan oleh Evelyn Rose...dlm novel The Wedding Breaker

    BalasPadam
  6. ok lah klau Keith Foo jadi Tengku Adam Kamil,tapi syg dia bukan Muslim,sedang kan dlm novel,TAK bila berubah menjadi muslim yg sempurna,he is so real Muslim...so how...tapi klau paras rupa KF mmg sesuai dgn apa yg di bayang kan oleh Evelyn Rose...dlm novel The Wedding Breaker

    BalasPadam
  7. mcm mn keith foo nk berlakon jd TAK after his jahiliah life..nk bc Quran n solat lg..actually keith ni agma ap??

    BalasPadam
  8. mcm mn keith foo nk berlakon jd TAK after his jahiliah life..nk bc Quran n solat lg..actually keith ni agma ap??

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jawapannya dlm entri ni http://edtv-zahidizakariya.blogspot.com/2013/12/sembang-apa-agama-keith-foo-hero-drama.html

      Padam
  9. hrmm .. Keith Foo bukan dah peluk agama islam ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jawapannya dlm entri ni http://edtv-zahidizakariya.blogspot.com/2013/12/sembang-apa-agama-keith-foo-hero-drama.html

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...