label

ANDA PENGUNJUNG KE

Ahad, 11 Oktober 2015

(Sembang) Pertama kali beli antivirus

Hai, selama ED pakai komputer atau laptop, ini kali pertama ED beli antivirus.

ED beli antivirus Avira ini di Lazada kelmarin. Hari ni dah sampai.

Nak install mesti ada internet. Lama jugak nak install.

Kenapa ED baru ada kesedaran nak beli anti virus? Semester ni ED dah kena buat tesis, jadi ini salah satu langkah keselamatan untuk laptop ED. Kalau boleh tak nak laptop ED rosak dalam masa setahun kedepan kerana virus. Sebelum ni pakai free antivirus tetapi macam tak efektif membunuh virus. Udada Ubabye!!



ED: Avira oke dan tak memberatkan software laptop

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...