label

ANDA PENGUNJUNG KE

Rabu, 4 November 2015

(Sembang) 5 sebab drama Kau, Aku, Kita seronok ditonton!

Ramai yang suka tengok drama Kau, Aku, Kita di TV3 kan? ED pun suka. ED rasa, ini 5 sebabnya drama ini seronok ditonton.

Janna Nick dan Syarul Ridzwan.

5 sebab drama Kau, Aku, Kita seronok ditonton:
1. Gandingan Janna Nick dan Syarul Ridzwan sangat serasi dan menjadikan drama ini hidup. Sesuai!!
2. Jalan ceritanya unik, Iman Firdaus kahwin dengan Iman Firdaus. First time tengok jalan cerita macam ni.
3. Lagu tema drama ni, buat penonton feeling2 gitu... Kena dgn drama ni.
4. Kenakalan Syarul Ridzwan dan watak Janna Nick yang keras tetapi baik hati dalam drama ni buat penonton senyum seorang diri. Kan?
5. Cerita ni bermain dgn emosi penonton. Ada suka, duka, lawak, sedih, kesian, kasih sayang, kekeluargaan, romantik.... Semua ada la...

Setiap episod, pasti buat anda tersenyum kan? Teruskan menonton drama Kau, Aku, Kita di TV3.



ED: terbaik!

2 ulasan:

  1. Drama ni cik akak paling suka...
    Next week berperang lagi dengan drama tuan anas mikael...

    BalasPadam
  2. saya suka sebab dia x mengubah apa yg penulis novel buat... sama n sebijik... sama sangat ngan apa yang penulis bayang n gambarkan... sebab tu walau dah baca novel berkali-kali tambah ngan drama dia... perghhh meletup gitu.. best...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...