label

ANDA PENGUNJUNG KE

Isnin, 17 Oktober 2016

(Azalea TV9) Drama Amsyar mulai 27 Oktober ini

Berdasarkan sinopsis, drama Amsyar sangat menarik untuk ditonton! Saksikan drama Amsyar, mulai 27 Oktober ini di slot Azalea TV9.

Pelakon utama, Ben sebagai Amsyar. Lelaki dlm gambar ini ialah Kairul Nizam dan perempuannya ialah Faralyna Idris.

Sinopsis:

Keluarga ini bahagia. Kehidupan Arfa dan Farid sangat lengkap dan sempurna dengan membesarnya anak yg mereka sayangi. Satu -satunya yang paling nakal, paling mengada-ngada, paling annoyying tapi paling manja - Amsyar. Namun kebahagiaan mereka tidak lama. Semuanya berubah kerana sebuah tragedi.

Ini Azhar dan isterinya dan anaknya , Mariah dan Azwa. Menjadi abang sulung di dalam 5 adik beradik. Azhar bekerja sebagai pemandu teksi. Isterinya pula suri rumah tangga yang selalu membebel. Sehinggalah tragedi hitam itu turut merubah kehidupan keluarga Azhar dan Mariah. Merekalah yang bakal mendera dan membuli Amsyar dengan kejam. Menampilkan bakat baru @nadanursyuhada bergandingan dgn @hairisafwan dan @wina_azlan.


Ini keluarga Sharul. Bahagia dengan kehidupannya meskipun memiliki isteri Lia yg boros, suka berbelanja dan selalu kekwat. Fariz anak mereka juga kadang kala nakal. Namun begitu sebuah tragedi hitam terjadi. Dan merubah seluruh keluarga mereka. Sharul bertekad menjaga dan melindungi anak saudaranya, #Amsyar namun Lia selalu melayan buruk. Sharul terus mempertahankan Amsyar dalam apa jua. Menampilkan @juedianomar bersama @redzarosli

Sumber: ig @zeelproduction

Menarik bukan? Silap2 korang boleh menitis air mata tengok drama ni. Ingat ye, 27 Oktober ini.. Udada Ubabye!!ED: mesti tonton!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...