label

ANDA PENGUNJUNG KE

Sabtu, 15 Oktober 2016

(Sembang) Erid Amaro dan Ainan Tasneem bersama jenama Airid Official

Airid Official diberi nama atas gabungan Ai: ainan tasneem dan Rid:erid digabungkan menjadi AIRID.


Ainan Tasneem dan Erid Amaro

AIRID OFFICIAL adalah jenama besar dan di bawah nya di pecahkan kepada
~ Airid Snacks
~ Airid Hijab
~ Airid RTW
~ Airid Cookies
~ Airid Perfume

Erid amaro dan ainan tasneem sudah bersama sama hampir 5 tahun didalam industry dan membuat keputusan untuk menghasilkan brand Airid Official ini untuk pasaran bisnes.

Airid Snacks sudah berada di pasaran sejak 3 bulan yg lalu dan sudah mendapat sambutan seluruh malaysia termasuklah agent2 disetiap negeri.



Airid Snacks yg sedap!

Yang terbaru, Airid Hijab sudah berada di pasaran 2 minggu lepas dan focus kepada jualan online .. ini kerana Airid Hijab sangat limited edition.


Sekarang erid amaro dan ainan tasneem sgt aktif mempromosikan brand airid official di seluruh malaysia selain menghadiri undangan jemputan show dan meet and greet.



Airid Cookies pun ada..

Airid Ready to Wear pun ada..

Airid Eau de Perfume pun ada..

Wah, banyaknya bisnes Airid ni! Kepada anda yang berminat nak beli produk keluaran mereka, telefon nombor yg tertera ye.. Selamat maju jaya dalam bisnes yg diceburi. Udada Ubabye!!



ED: seronok tengok orang berbisnes macam ni..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...