label

ANDA PENGUNJUNG KE

Jumaat, 27 Januari 2017

(Sembang) Inilah penjual jagung naik motor tu..

Kalau anda nampak ED post gambar jagung cawan di instagram, ED beli dgn pakcik ni la..

Inilah pakcik yang jual jagung cawan tu. Murah, hanya RM2.00. Senang, tunggu depan rumah je..

Yg paling penting sedap, jagung ni campuran susu pekat dan garam.

Pakcik ni tak kedekut, berbaloi beli jagung cawan dgn pakcik ni. Semoga terus maju dalam bisnes. Udada Ubabye!!



ED: Alhamdulillah

1 ulasan:

  1. ada juga yang macam ni ye kat JB? kat kl xde yang rajin jual mcm nie... bagus ni okay confirm nak pindah JB lah

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...