label

ANDA PENGUNJUNG KE

Isnin, 6 Mac 2017

(Sembang) Keputusan undian lakonan paling feel antara Fattah Amin, Syafiq Kyle dan Saharul Ridzwan?

ED ada buka vote di twitter selama 2 jam tadi tentang antara 3 finalis Hero Remaja ini, lakonan siapa paling feel (berkesan)? Berikut keputusannya.

Finalis Hero Remaja lepas, Syafiq Kyle, Fattah Amin dan Saharul Ridzwan.
 
Keputusannya ialah..

...

...

...

Ramai yang pilih lakonan Syafiq Kyle paling feel dan memberi kesan.


Ekstra, Syafiq Kyle ucap terima kasih kpd semua penonton Takdir Yang Terhenti.

Undian ini sekadar suka2 untuk followers twitter EDtv. Rasanya ramai setuju tentang juara undian di atas. Udada Ubabye!!



ED: bakat nombor satu

5 ulasan:

  1. Popular meletop topp la syafiq kyle lepas ni hehehehehe . Sy pun peminat syafiq kyle . From drama to drama yg syafiq kyle lakonkan sy tengok he's be more better and better .

    BalasPadam
  2. saya mula suka lakonan Shafiq salam suamiku paling sweet...Mawar Rashid pun comes bertudung...gandingan yg best.. so bila dah mint , tergerak hate nak nonton Takdir yg terhenti, pun best ladonna shaft, KIPIDAP syafiq! Stay humble n true to ur career...

    BalasPadam
  3. Lakonan @isyafiqkyle mmg terbaeekk👍👍, x kira lah bawak watak villain ke sweet ke mmg jadi lah...

    BalasPadam
  4. Lakonan @isyafiqkyle mmg terbaeekk👍👍, x kira lah bawak watak villain ke sweet ke mmg jadi lah...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...