label

ANDA PENGUNJUNG KE

Rabu, 31 Mei 2017

(OST) Lagu tema dan lagu latar drama Seharum Mawar TV1

Antara drama Ramadan yang ED suka ialah drama Seharum Mawar di TV1. Lagu-lagu dalam drama ini best2 belaka.

Para pelakon, Hafidz Roshdi, Ika Nabella dan Jaslin Puasa.

Best drama ni sebab heroinnya Ika Nabella, jarang2 tengok dia jadi heroin. Menjadi betul wataknya sebagai Mawar.

Jom dengar antara lagu2 dalam drama ini

Lagu tema Pangkal Kasih nyanyian Fatin Afeefa.
 

 
 Fatin Afeefa

Lagu Innallah Ma'ana nyanyian Medina.

  
Lagu Istikharah Cinta nyanyian Sigma



Lagu Pertama Kali nyanyian Salimey

 

Lagu Ku Tak Pernah Layak nyanyian Opick



Doa diberi kekuatan iman oleh Ustaz Amal





Sedih babak ni..

Best kan? Drama best, lagu best, semua la best! Udada Ubabye!!



ED: Terbaik!

25 ulasan:

  1. Best sgt citer ni...๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€

    BalasPadam
  2. Memang sgt2 best๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

    BalasPadam
  3. Memang sgt2 best๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

    BalasPadam
  4. yg lagu latar ada sebut innallaha.. tu tajuk apa ye?

    BalasPadam
    Balasan
    1. inallah maana nyanyian medina

      Padam
  5. Zikir tu disampaikan oleh ustaz Amal... Tajuknya ialah Doa agar diberi kekuatan iman Ustaz Amal...

    BalasPadam
  6. X penah miss tgk cite nie..terbaik

    BalasPadam
  7. Admin nak tanya... Apa tajuk lagu yang time keadaan macam terkenang kisah dan masa part senyap pelakon...ada satu lagu penyanyi lelaki... yang kat atas tu tak ada satu pun yang lagu saya cari tu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yaaa . Saya pon tengah cari lagu tu . Xde pon kt atas tu ..

      Padam
    2. Sigma-Istikharah Cinta
      https://www.youtube.com/watch?v=zPl4I8T9QZU

      Padam
  8. Seharum Mawar rtm1.. plot menarik dan ost terbaik.. ku kirim cinta tv3 sampah2..

    BalasPadam
  9. Armin hensem. Watak semua menjadi tak pernah miss setiap episod..

    BalasPadam
  10. Sad vocal tu lagu ape yer ,time accident td ?๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

    BalasPadam
  11. haah sad vocal tu sape tau tajuk ape? ��

    BalasPadam
  12. Suka jugak cite ni. Xpernah miss lg..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...