label

ANDA PENGUNJUNG KE

Selasa, 13 Jun 2017

(Sembang) Gandingan serasi Fikry Uqasha dalam Hero Seorang Cinderella

Selain hero & heroin drama Hero Seorang Cinderella, ED suka juga tengok gandingan lakonan Fikry Ibrahim & Uqasha Senrose. Serasi di dalam drama & kalau tengok drama Hero Seorang Cinderella, berharap ending yg baik bagi Ejam & Puteri (ED belum baca novel lagi).

Fikry Ibrahim & Uqasha Senrose. Lepas ni, boleh jadi next hero & heroin drama ni.

Episod 13 semalam, ED suka tengok babak Puteri mengaku yg dia cintakan Ejam tetapi Ejam macam tawar hati kat dia. Nampak dah Puteri nak berubah. Hehehe... Udada Ubabye!!



ED: best...

1 ulasan:

  1. Dalam novel diorang couple and dee pun restukan hubungan diorang but ejam tak tahu pun putri yang buat macam tu kat medina just ian je yg tahu . Dia mengaku pun depan medina sorang lps dia start jadi baik ( tu dalam novel la ) hehehe

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...