label

ANDA PENGUNJUNG KE

Selasa, 18 Julai 2017

(Sembang) Petisyen balas daripada peminat Fattah Amin tentang hero Coffee Prince

ED ada terima mesej di instagram tentang ini...

As Salam Ed, nak mintak jasa baik Ed untuk publish feedback ini 👇🏻in your blog. Jasa baik Ed amatlah kami hargai dan didahulukan dengan ucapan jutaan terima kasih. May Allah repays you with many more happiness ahead! Aamiin.

Fattah Amin
Gambar: ig nizarhafizmustafa

ED share apa yg ED terima semalam..

Kredit: ig we.5angels
Boleh cek di ig mereka tentang update petisyen tersebut.

Hebat penangan drama Coffee Prince ni. Siap ada petisyen bantahan tak nak hero ni.. Maaf, bagi pendapat ED, ini drama je pun. Untuk hiburan. Tak perlulah sampai bantah2 macam ni. Kita jaga diri & rezeki yg Allah beri pada kita. Jika ada orang Islam yang rezekinya lebih, kita tumpang gembira & berharap rezeki kita pun murah macam tu juga. 

Udada Ubabye!!



ED: saya neutral, layan je...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...